HTC Greyline 400 – Egytárcsás bontó – felfejtőgép

HTC Greyline 400 – Egytárcsás bontó – felfejtőgép

Padlócsiszológép hihetetlen burkolatbontó hatékonysággal!
A HTC Greyline™ 400 egy egytárcsás, háromfázisú csiszológép hihetetlen bontó-felfejtő hatékonysággal. Tökéletes választás padlóburkolatok eltávolításához, öntött dilatációkhoz és a beton öntési hibáinak eltüntetéséhez. A gép a könnyebb szállítás érdekében szétszedhető.

HTC Greyline™ gépek főbb alkalmazási területei:

Felület-előkészítés / Bevonateltávolítás, betoncsiszolás / Aljzatkiegyenlítés / Facsiszolás

A HTC GreylineTM gépek egysebességesek, könnyen kezelhetőek, szétszedhetőek, strapabírók, a saját, kedvező árú szerszámaikon túl az összes HTC szerszám használható velük. Egyszerű csiszolási, felület-előkészítési munkákhoz kiválóan megteszi burkolóknak, lakásfelújítóknak. De a GL 400 például rendkívül jó a fekete gépek kímélésére. Nagyobb projekteken általában mindig van olyan rész, ami problémásabb. Ott jobb ezt az erős és robusztus egytárcsásat megrázatni mint egy invertereset.

Csiszolás egyszerűen
A HTC Greyline™ esetén szó szerint kell érteni az egyszerűséget. Válassza ki és tegye fel a szerszámot, dugja be a gépet és kezdjen el csiszolni.

Egyszerű szerszám választás
Három standard, különböző gritméretű szerszámmal sikeresen birkózhat meg burkolat – eltávolítással és betonfelület – kiegyenlítéssel. Ennél nem lehet egyszerűbben csiszolni.

Szétszedhető, könnyen szállítható
A HTC Greyline™ összes csiszológépe szétszedhető és könnyedén szállítható.

HTC Greyline™ úszó porelszívó rendszere
A HTC Greyline™ összes csiszológépe úszó porelszívó rendszerrel rendelhető. Az úszóburkolat leegyszerűsíti a gép kezelését és jobb porfelszívást biztosít. Nincs többé szükség külön gumiszoknyára.

Robusztus váz
A robusztus és erős váz tökéletesen kiegyenlítetté teszi a gépet, ami csiszoláskor elengedhetetlen, ugyanakkor a szerszámcserét is elősegíti.

Állítható szár és fogantyú
A csiszológép szára és fogantyúja könnyedén beállítható a kezelőnek leginkább megfelelő pozícióba. A HTC mindent megtesz az ergonómiáért.

EZchange™
A HTC által kifejlesztett szerszám-cserélő rendszer gyors, egyszerű és biztonságos. Egyetlen rendszer az összes HTC csiszológéphez.

Jó munkahelyi környezet
A HTC csiszológépei rendkívül jól kiegyenlítettek, csiszolás során nincs félrehúzás és a vibráció szintje is sokkal alacsonyabb a megengedett értékeknél. A zajterhelés is alacsony; a csiszolás pedig többé-kevésbé pormentes.