HTC 270EG szélcsiszoló – széleken, radiátorok és polcok alatt is!

HTC 270EG szélcsiszoló – széleken, radiátorok és polcok alatt is!

Nem túlzás, az első, szélcsiszolásra igazán jól használható csiszológép. A piacon megtalálható szélcsiszolókkal a padlócsiszolást gyakran időigényesnek és megerőltetőnek érezhették. De ez már a múlté! A HTC-nél a használhatóság, gazdaságosság és kézreállóság mindig is a fejlesztések középpontjában álltak. Nem volt ez másképpen a HTC 270 EG padlócsiszológép esetében sem. A gép kifinomult, mégis könnyen használható és sok olyan funkcióval rendelkezik, amely által a szélcsiszolás gyorsabb, kényelmesebb és eredményesebb, mint valaha.

A HTC 270 EG birtokában a kivitelező rengeteg időt és pénzt spórol. Miért?

– erős és strapabíró csiszológép
– csiszolófej kifejezetten lapos (100mm), befér a gondolák, fűtőtestek alá!
– ergonomikus design, többféle helyzetbe állítható kezelőkar,
– frekvencia-vezérelt csiszolómotorral a csiszolás jól szabályozható
– szétszedhető, könnyen szállítható
– a csiszolófej könnyedén elfordítható 45°-ban mindkét irányban
– optimális súlypont-elosztás, kiváló stabilitás
– állítható távtartó kerekek
– fémből készült úszóburkolat
– vízcső a vizes alkalmazások számára
– csiszolótárcsa 4db EZchange szerszám számára

Csiszolás egyszerűen
A csiszolófej állítható az X és Y tengely mentén, ami a csiszolás hatékonyságát nagyban növeli. A beállításokat egyszerűen, külön szerszám nélkül teheti meg.

Kiemelkedő minőség
A HTC a piacon egyedülálló módon két éves szavatosságot biztosít a teljes termékskálájára.

A csiszolófej magassága mindössze 10cm csiszolószerszámmal együtt. Ez a piacon egyedülálló tulajdonság bizony nagyon sok helyen jól fog jönni. A fej lapos kialakítása lehetővé teszi, hogy beférjen a polcok és radiátorok alatti csiszolást is. A csiszolófej mindkét irányban 26cm mélységben tud – mindezidáig elérhetetlen helyeket – megcsiszolni, felpolírozni.

EZchange™
A HTC által kifejlesztett szerszám-cserélő rendszer gyors, egyszerű és biztonságos. Egyetlen rendszer az összes HTC csiszológéphez.

Jó munkahelyi környezet
A HTC csiszológépei rendkívül jól kiegyenlítettek, csiszolás során nincs félrehúzás és a vibráció szintje is sokkal alacsonyabb a megengedett értékeknél. A zajterhelés is alacsony; a csiszolás pedig többé-kevésbé pormentes.