Rólunk

Mi nem vagyunk PIACVEZETŐK, megelégszünk azzal, ha a VEVŐINK AZOK !

Rólunk: High Quality Concrete Tools Kft. – minőségi csiszológépek és gyémántszerszámok beszállítója betoncsiszoláshoz, kőcsiszoláshoz, polírozáshoz és padlófelújításhoz. A nevünk kötelez!


hqc_pecsetMa Magyarországon bárki be tud szerezni a világ bármely részéről származó bármilyen gyémántszerszámot, csiszológépet vagy vágótárcsát. A professzionalizmus abban áll, ha valaki az igényeinek legmegfelelőbb gépet és szerszámot a legjobb minőségben és a legjobb áron tudja beszerezni. A verseny rákényszerítette a legnagyobb gyártókat is, hogy forgalmuk megtartása és eladásaik növelése érdekében lemondjanak a sajátmárkás termékeikről és budget termékeket gyártsanak le kisebb szériában, kisebb forgalmazóknak a helyi igények kielégítésére. Vagyis ugyanaz a termék címke nélkül sokkal olcsóbban is megvehető. Ugyanakkor ez a folyamat nem segít a sokféle beszállító közötti eligazodásban, nem könnyű kiszűrni a valódi minőséget a sok hasonló, egy árban levő termék kínálatából.

A HQC Tools Kft. megteszi ezt Ön helyett és csak azokat a termékeket vesszük fel és tartjuk meg kínálatunkban, amelyek átmentek szigorú rostánkon és saját tapasztalatból is meggyőződtünk róla, hogy megállják a helyüket a legjobbak között.

Azt látjuk, hogy nem elég a sikerhez, ha egy gép vagy szerszám a legjobb a piacon, mert hiába a hosszú élettartam és a legkedvezőbb négyzetméterár, ha nincs meg rá a szükséges, azonnali befektetés. Ezért döntöttünk úgy, hogy megkeressük Vevőinknek a költséghatékony megoldásokat gép és szerszámbeszerzésben anélkül, hogy le kellene mondaniuk a minőségről, azaz rólunk.

kovago_gepekHa a HQC Tools Kft-t választja, biztos lehet benne, hogy megtalálja a munkájának, padlójának költségvetésének leginkább megfelelő gépet a kézi szélcsiszológéptől kezdve, az egytárcsás súrológépeken át, egészen a gázmotoros polírozógépekig, melyekhez mi raktárról szállítjuk a legtöbb csiszolószerszámot, gyémánt vágókorongot, fazékcsiszolót, takarító-súrolópad-eket, vegyszereket betoncsiszoláshoz, kőcsiszoláshoz padlófelújításhoz. A HQC Tools Kft. nem csak egy forgalmazó cég, aki leszállítja a megrendelt terméket, hanem teljes körű szolgáltatást is nyújt Vevőinek, ami egy probléma megoldására adott választási lehetőségek felajánlásával, szaktanácsadással kezdődik és az elkészült padló impregnálás utáni takarítási, karbantartási eljárás bemutatásával végződik.

vagotarcsak

Az általunk forgalmazott gyémánt vágótárcsák, fazékcsiszolók, V-hornyolók minősége megfelel a neves gyártók által forgalmazottak teljesítményének, azonban az adminisztrációs és promóciós költségek nélkül sokkal kedvezőbb áron tudjuk ezeket szállítani. A HQC Tools Kft. nem a minőségben alkuszik meg, hanem a designban. Egy gyémántszerszám árát soha nem az átmérője határozza meg, hanem a szegmens gyémántkoncentrációja, a gyémántok elhelyezkedése – a szabályos elrendezés akár 100%-os élettartam és vágásteljesítmény-növekedést eredményez ! – a szegmens magassága, kötése, felfogatás módja, szegmens alakja és a szegmensek minél hosszabb élettartamát biztosító különböző védőmegoldások kivitelezése befolyásolja. Minden egyes beton különböző, ezért más és más betonvágó tárcsa kell hozzá. A HQC Tools Kft. segít Önnek megtalálni a legmegfelelőbbet. Nálunk akár egyedi gyémántszerszám gyártatására is van lehetőség!

A HQC Tools Kft. kínálatát a takarításhoz és karbantartáshoz használatos vegyszerek és impregnálószerek teszik teljessé. Mindenre van megoldásunk, amire ma nincs, azt holnapra megtaláljuk.

Mielőtt gépberuházásba kezdene, kérjen tőlünk is ajánlatot!

High Quality Concrete Tools Kft.